torsdag 21 augusti 2014

Framgångsrika företag

Nu har jobb, skola och dagis dragit igång på allvar och det är fullt upp. Kanske känns det en aning tungt att börja jobba men egentligen bör man ju vara väldigt glad för att man har ett jobb (om man har det) och också för att det finns så många roliga företag i Sverige att jobba på. Sverige är av tradition ett företagarland. Några företag har vuxit sig till globala jättar med världsomspännande succé, t.e.x H&M och IKEA. Andra företag är lite mindre men ändå framgångsrika inom just sin nisch.

Jag har tidigare jobbat inom ett sådant stort företag men även stora företag behöver specialleverantörer då och då. Trots att det var ett multinationellt företag beställde vi då och då specialdelar till fabriken från ett litet litet företag i södra Sverige. Ganska häftigt att just detta företag var så duktigt och nischat att de slog ut konkurrenter från hela Europa i jämförelse. Det finns många mindre företag som med sin kunskap kan hävda sig mot de flesta konkurrenter.

Ett företag som är duktiga på detaljer är Rydahl Precision Components, ett företag som är specialister på finmekaniska precisionsdetaljer, gjorda efter kundernas ritningar. De levererar bl.a. till nordisk tillverkningsindustri. Eftersom de har ett stort sortiment kan kunderna få många olika komponenter från samma leverantör, Rydahl och därmed uppnås en bättre inköpsprocess.

Bilden lånad av Rydahls


Rydahls är ett nischat familjeföretag och kan därför ge ett personligt bemötande som passar just ditt företag, oavsett om du har ett litet startup-företag eller jobbar på en av de stora jättarna. Läs mer HÄR.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar