tisdag 25 augusti 2015

Tiokamp på möhippa eller svensexa?

Nu är sommaren nästan över men det är fortfarande en del bröllop på gång. Augusti är en bra månad att gifta sig i, tycker jag som är gift i augusti. Alla gäster är tillbaka från semestern och det brukar vara fint väder. Är man en sportig brud eller brudgum kan det vara kul med en sportig möhippa eller svensexa. Man kan köra femkamp eller tiokamp till exempel. Det behöver man i och för sig inte vara jättesportig för att vara med på men det är en bra idé på sportigt tema.
Bor man i Skåne kan man spana in sofunny.seen aktivitetspark där man är specialister på just möhippor eller svensexor med fem- och tiokamp. Här kan man köpa olika paket som innehåller fem- eller tiokamp, buss från en adress man väljer (inom rimliga gränser troligtvis), hamburgerlunch som grillas på plats, samt fotbollsgolf. Man kan också välja ett ännu häftigare paket där det ingår körning med ATV 4-hjuling.
Actionbild från kombikamp, lånad av sofunny.se

Sofunny.se ligger bara 20 minuter från Malmö, 15 från Helsingborg så det är lätt att ta sig till för en upplevelse på 4 eller 6 timmar.

Jag tycker att det låter som en skön, avslappnad och rolig aktivitet för en möhippa eller svensexa. Inget jättekrävande, pinsamt eller krångligt utan bara roliga aktiviteter tillsammans. Bor ni i Skåne eller har tänkt ha fest där så klicka in på sidan och kolla runt. Femkamp och tiokamp kan ju självklart också köras tillsammans med kollegorna eller bara med kompisgänget utan att det behöver vara något bröllop inblandat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar