tisdag 18 augusti 2015

Rivarbeten i Stockholm och trädgårdshjälp m.m.

Trädgårdshjälp under sensommaren? Titta in hos Allriv! 
Nu på sensommaren börjar alla projekt i trädgården hopa sig. Vi skulle ha grävt bort en massa jord från ett för länge sedan använt trädgårdsland som nu bara är ett ogräsland. Vi borde ha flyttat bort en massa stenar och gamla takpannor som ligger i ett skräpigt undanskymt hörn. Äppelträden behöver också beskäras, de har växt till enorm storlek och producerar galna mängder äpplen.
Äppelträd behöver beskäras för att må bra!

Med tre ganska små barn är det svårt att hinna med. Vi skulle behöva hjälp med trädgårdsarbete och en hel del annat i huset. Ett företag som hjälper till med både trädgårdstjänster, rivning och annat man kan behöva som villaägare är Allriv i Stockholm. De har lång erfarenhet från byggbranschen men hjälper även privatpersoner med arbeten man inte hinner eller orkar med.
Lövblåsning kan Allriv också hjälpa till med

För vissa trädgårdsarbeten kan man använda RUT-avdrag. Säkrast är att gå in på Skatteverket att kolla men det behöver inte alls vara dyrt att ta in hjälp. Som sportig mamma kan man ju se gräsklippning, trädbeskärning och annat trädgårdsfixande som träning. Det är kul att hålla på tycker jag men det är som sagt väldigt svårt att hinna med. Just bortfraktandet av grenar m.m. tar lång tid, man måste hyra släp och köra till närmaste återvinningsstation och det blir ganska omständligt.
Det finns även andra hustjänster som kan vara värda att fundera på att ta in hjälp för.  Till exempel kan man behöva hjälp med rivning inför renovering. Vi rev ut hela vårt badrum för ett par år sedan, inklusive eternittak med asbest. Det hade varit skönt att få hjälp med detta. Allriv kan riva på ett miljövänligt och säkert sätt med dammfällor som fångar upp allt byggdamm som uppstår. Det blir enorma mängder rivningsmaterial, avfall och damm när man river och det är jobbigt att frakta bort allt själv. Allriv utför alla möjliga rivarbeten i Stockholm,  skräddarsytt för just den specifika kundens behov.

På vintern utför Allriv takskottning, snöskottning, snöröjning, snöplogning och halkbekämpning i Stockholm. Även här kan man få hjälp som privatperson. Att skotta ett tak som privatperson är svårt att göra på ett säkert sätt. Då har Allrivs personal utbildning i ”Skotta säkert” för att utföra arbetet på ett professionellt sätt.
Så när ni tittar ut över trädgård, tittar i lägenheten som behöver renoveras eller fasar för snöskottning i vinter, fundera på att ta in hjälp från Allriv. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar