fredag 8 januari 2016

En riktigt bra målare är guld värd

 Roger Olofssons måleri Borås har över 30 års erfarenhet av tapetsering Borås, fasadmålning i Borås och allmänna måleriarbeten Borås. Här kan man kika in om man söker någon som kan tapetsering Borås, fasadmålning Borås eller allmänna måleriarbeten Borås. 
Just nu är det riktigt smällkallt i stora delar av Sverige och renoveringsprojekt eller fasadmålning är kanske inte det första man tänker på. Men våren kommer fortare än man tror och rätt som det är börjar det klia i fingrarna för att fixa här och var.
Vi skulle verkligen behöva måla om både fasad och fönster på vårt gamla trähus. Det kämms inte jätteenkelt att göra själv. Vi har provat att måla ganska mycket invändigt i vårt hus och det är en hel vetenskap att välja rätt typ av färg för räcken, väggar, tak och badrum. Bra verktyg som penslar och rollers är också viktigt att ha. 
Ska man måla fasaden så krävs det att man har rätt färg, för det första. Den ska passa materialet i fasaden samt vara väderbeständig och inte mögla. Man behöver också ha en bra byggnadsställning som är säker och bekväm att stå och måla på. Allt detta kräver att man läser på om verktyg, färg och hur man monterar och använder en byggnadsställning på ett säkert sätt. Som småbarnsföräldrar har vi mycket dåligt med tid så vi kommer att ta in hjälp med målningen.
Hade vi sökt målare Borås så skulle jag vilja ha någon som hade lång erfarenhet och därmed arbetat med många olika objekt och uppdrag. Vårt hus är gammalt och så även fasadfärgen. Jag vill ha tips på vilken typ av färg som stämmer överens med den gamla byggnaden.
Har man ett gammalt hus kan det hända att det finns vacker gammal dekormålning i detta som är värd att bevara. Ett duktigt måleri Borås kan konsten att renovera dekormålningen varsamt för att behålla den gammaldags känslan och konstverket för eftervärlden. 
Målning kan även användas vid upprustning av gamla möbler.
Nästa gång ni ska tapetsera, renovera eller måla in- eller utvändigt och söker målerifirma Borås, titta in på Roger Olofsson måleris hemsida, eller varför inte Instagram, och inspireras. De har nöjd-kundgaranti, så det är bara att kontakta dem och börja drömma! 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar