tisdag 24 juni 2014

Badminton 1 timme

Idag var det fortsatt blandat väder så det passade bra med ännu ett pass innesport. Idag fick mellanbarnet följa med till rackethallen. Det var tur att vi åkte tillbaka dit idag igen för stora barnet och jag hade glömt kvar våra ytterskor i hallen och promenerade till bilen i träningsskorna. Våra skor från gårdagen stod kvar så vi tog med dem hem igen.

Sjuåringen fick en blå Powerade-dryck, vilket är lite av en tradition. Han får extra power av den, säger han. Poweraden verkade faktiskt hjälpa för det blev riktigt bra spel. I vanliga fall brukar badminton med mellanbarnet mest innebära smashförsök och springa runt och plocka bollar på golvet men idag blev det faktiskt spel. Vi försökte gemensamt få ett så långt oavbrutet spel som möjligt. Som mest fick vi över bollen 68 gånger över nätet innan någon av oss missade. Suveränt ju!

Barnen  hoppade studsmatta på eftermiddagen och ville även ha ut oss vuxna men vi behövde vara tråkiga och laga mat och lite annat såntdär som vuxna gör ibland. Känns lite trist men att leka/sporta i en timme med ett av barnen får väl anses godkänt


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar