onsdag 27 juli 2016

Sponsrad video: Husdjurens Hemliga Liv

Ett gemensamt enkelt nöje som hela familjen har är att gå på bio. Vi gör det kanske en gång i månaden. Visst kan man se filmer hemma men det är något speciellt med att kunna sätta sig i en stor salong och verkligen koncentrera sig på filmen och inte bli distraherad av andra saker som kan hägra hemma.

Det känns som om det är högre kvalitet på barnfilmer idag än när jag var liten. Många filmer är riktigt njutbara för vuxna också. En ny film som kommer nu är Husdjurens hemliga liv från UIP. Vi såg faktiskt en trailer för den när vi var på bio senast och min 11-åring sa "Den vill jag se", ett gott betyg på förhand.

Filmen handlar om några husdjur, Max, som först bodde i huset och därefter motvilligt fick dela sin tillvaro med den ouppfostrade Duke. Max och Duke blir kompisar efter ett tag, särskilt som de har en gemensam fiende i kaninen Snöboll. Denna kanin håller på att samla övergivna husdjur som kommer att kämpa mot de husdjur som bor hos en ägare som tar hand om dem. Spännande upplägg. Både vi vuxna och barnen gillar djurfilmer så detta kan bli en perfekt tillbaka-till-skolan-film efter sommarlovet. Spana in trailern nedan och se fram emot biopremiären den 3:e augusti.
Detta är ett sponsrat inlägg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar