måndag 28 december 2015

Pulkaåkning

Så kom det äntligen lite snö till Stockholm. Dagen efter snöfallet förgylldes av strålande sol och vi gick ut hela familjen.


Solen stod lågt men vissa delar av förorten låg i fullt solljus. I princip alla barnfamiljer i området var ute i pulkabacken. 

De två stora barnen åkte länge . Stackars lillplutten frös trots att han var inlindad i filtar där han satt i sin pulka. Han såg inte alls glad ut och mumlade något ohörbart och ledset. Han hade lite feber redan innan men vi tänkte att det kunde vara lugnt att bara sitta nedbäddad i en pulka.

Den lille tappre killen höll humöret uppe tills vi kom in "vill åka till huset" sa han. Väl inne i hallen släppte det och han bara tröttgrät och var helt slut och iskall om fingrarna. Lille gubben.

Han blev nedbäddad i soffan med kudde och täcke framför en av favorit-TVserierna "Diego" (samma skapare som Dora Utforskaren). Välling och bästa mjukdjuret tröstade också. Efter en stund blev det bra igen.

Storkidsen fick varm choklad när de kom in och jag och maken drack kaffe och te. Så härligt med vinter!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar