torsdag 27 februari 2014

Barnvakt

Med tre barn är det inte alltid helt lätt att få ihop tillvaron. Ibland vill man vara två föräldrar och följa med ett av barnen, t.ex. på utvecklingssamtal i skolan eller på en extra viktig match. Visst går det bra att bara vara en förälder på ovanstående men det vore bra att vara två. Ibland kanske vi föräldrar vill göra något på tu man hand. Det händer extremt sällan för vår del. Om vi bara har bebisen med oss och har lyckats få barnvakt till de andra två så känns det som om vi nästan är på en romantisk parmiddag. Perspektivet ändras.

Vi har släkt ganska nära geografiskt sett men en del av mor - och farföräldrarna jobbar fortfarande. Andra har inte möjlighet att ta hand om två barn samtidigt. Så det blir inte mycket barnvaktstid för vår del.

Har man släkt på långt avstånd, eller som vi, ändå inte så lätt att få barnvakt, så kan man ta till proffshjälp. Hos Nanny Stockholm kan man hyra in barnvakt med RUT-avdrag. Det finns inte bara barnvakt utan även läxläsning och hemstädning om man skulle behöva det. Man får berätta vilka önskemål man har på barnvakten samt vilket behov av hjälp man har. Därefter tar Nanny Stockholm fram lämpliga kandidater och så får man träffa en barnvakt för att bilda sig en egen uppfattning och se om personkemin stämmer.

Ett bra alternativ för oss som har svårt att få barnvakt. Även städhjälp lät mycket lockande. Nanny Stockholm tar bara 149:- per timme efter RUT-avdrag vilket känns mycket överkomligt. Ta en titt hos Nanny Stockholm för inspiration om hur vardagspusslet löses lättare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar