onsdag 5 februari 2014

Roliga upplevelser, presenttips

Nu är det februari, den tristaste månaden på hela året. Vintern har pågått med slask och mörker ända sedan mitten av oktober och man börjar definitivt tröttna. D-vitaminförrådet är slut för länge sedan och förkylningar samt vinterkräksjuka avlöser varandra. 

Det är nu man verkligen är i behov av att göra något riktigt spännande, roligt och energigivande. En resa kan vara svår att åstadkomma om barnen har skolplikt och att få barnvakt i en vecka är inte heller så lätt. Men en dag eller en helg går kanske att få loss till en härlig upplevelse.

Hos upplevelse.com finns en hel del roligt, mysigt och/eller spännande att välja på. Till exempel finns chokladprovning eller vinprovning för en finsmakare. För den som är lite mer sportig, eller bara ett stort fan av Fredde i Solsidan, finns Segway att prova på. Modell för en dag finns också. Då blir man sminkad, fixad och fotograferad av proffs. 


 

Choklad- och vinprovning, bilder lånade från upplevelse.comJag har själv tidigare provat både chokladprovning och vinprovning men inte just med upplevelse.com. Det är väldigt trevligt och intressant och jag tror att de upplevelser som marknadsförs på hemsidan är riktigt njutbara.

Modell för en dag har jag också prövat, för länge sedan. Det är riktigt roligt och en egotripp även om man är vuxen. Om man skulle känna sig lite obekväm med rampljuset och är lite blyg kan man använda modelldagen till att ta ett riktigt snyggt foto till sin CV. Det gjorde jag, och använder fotot fortfarande. 


Så ta en titt hos upplevelse.com för ett lyft i februaritristessen, eller om ni vill hitta en riktigt bra present!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar