fredag 19 augusti 2016

Sponsrad Video: P&G Thank You, Mom - Strong | Rio 2016 Olympic Games

Just nu pågår OS för fullt och jag gläds med alla idrottare, oavsett ursprung, som vinner medaljer och får uppleva glädjen att vara på prispallen. Lite extra klappar hjärtat för Sverige såklart. När Sara Sjöström vann guld fick vi se lillebror jubla. Då är det lätt att tänka sig in i hur stolt man som mamma blir över sitt barn om det skulle vinna OS-medalj.

Våra barn är såklart fantastiska och vinnare i alla kategorier för oss föräldrar men det är nog ändå något extra att vinna OS. Barnen håller på med simning, fotboll, bandy och racketsporter. Det är vi föräldrar som från början får hjälpa till att inspirera, peppa, skjutsa och heja på men senare klarar de fantastiska barnen och ungdomarna allt själva.

För att hylla föräldrars- och sportiga mammors insats- har Procter & Gamble gjort en hyllningsvideo till alla mammor. Det tackar vi för - och jag tar åt mig som sportmamma- och tittar på nedanstående sköna video innan vi fortsätter heja på bl.a. tjejerna i fotbollslandslaget. Heja alla mammor och pappor och fantastiska barn!
Detta är ett sponsrat inlägg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar