måndag 30 november 2015

Hjälp till småföretagare- anlita ett proffs

Är du egenföretagare? Det är inte jag- ännu- men jag har flera i min bekantskapskrets som framgångsrikt driver egna företag. Ofta är de väldigt duktiga på den tjänst de säljer, alltifrån handarbete till IT-tjänster. Men som småföretagare är det mycket annat man behöver kunna. Redovisning, kundservice och inte minst är det viktigt att vara nåbar när kunderna hör av sig.

Det finns ett stort urval av tjänster att ta hjälp av som småföretagare. Ibland ett nästan för stort urval, det kan vara svårt att sätta sig in i vad man egentligen behöver och vilka tjänster som bäst motsvarar just ditt företags kravspecifikation.

Som tur är går det att få hjälp med urval av tjänster också. Telia har inrättat en tjänst där du som småföretagare får en personlig kontakt som hjälper till att hålla dig uppdaterad på vilka tjänster inom IT och teknik som finns och ger dig råd om vad som kan passa just ditt företag.

Ta hjälp av proffs för att kunna ägna dig åt det just du och ditt företag gör allra bäst. Titta på Telias video nedan och gå gärna in på Telias hemsida för att se hela avsnittet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar