lördag 25 juli 2015

Restaurangmöbler gör halva upplevelsen!

Nu under sommaren äter vi ute oftare än under resten av året. Maten på restaurangerna är förstås viktig, men miljön, stämningen och inredningen är faktiskt minst lika viktiga. Om man sitter extremt obekvämt, eller om inredningen känns mossig och trist kan intrycket av besöket på restaurangen dras ner rejält. Kanske vänder man i dörren för att det ser trist ut.

Vice versa kan upplevelsen av ett restaurangbesök verkligen förhöjas av en snygg, mysig, cool eller riktigt bekväm inredning som sätter pricken över i:et.

Om man har en restaurang, ett café eller kanske ett helt vanligt företag med en personalmatsal eller fikarum kan man kika in på AZ design. De har massor av snygga, hållbara och flexibla möbler att välja på. Soffor, fåtöljer och andra möbler kan måttanpassas och skräddarsys för varje kunds unika behov.Köp restaurangmöbler här

På mitt jobb har vi rolig design både i matsalen och i fikarummen. Våra soffor liknar dessa väldigt mycket:


Kanske är det t.o.m. AZ design som har gjort dem? Måste kolla när jag kommer tillbaka från semestern.

Alla restaurangägare som råkar läsa detta, titta in på AZ designs hemsida! www.azdesign.se

Även som privatperson kan man handla hos AZ design. De har massor av soffor, Fatboy hängmattor till bra pris, belysning, bord och massor av andra snygga grejor. Leverans till port, trappa eller garageuppfart, flera olika betalningsalternativ, prisgaranti och så kan man beställa hem tygprover gratis för att kolla att det passar bra hemma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar