tisdag 5 maj 2015

Golfresor

Nu närmar sig sommaren, nästan alltför snabbt och vi sitter liksom de flesta andra och planerar semester. Den ideala semestern tycker jag vore en kombination av sport- och träningsmöjligheter och ett intressant resmål med bra boende, vacker natur och tillgång till sevärdheter. 

Någon gång har jag tänkt ta upp golf men det är ingen sport att ägna sig åt när man har småbarn. Svårt att vara borta flera timmar i sträck. Jag gick en kurs för att ta grönt kort för länge sedan innan vi fick barn men sen blev det inte av att vi spelade. Bara på pay and play- banor.

Golf är en trevlig sport och golfbanor är oftast väldigt vackra. Som pensionär eller kanske resan när barnen är äldre skulle jag gärna ta upp golfen igen och åka på härliga golfresor.

Tills det gröna kortet är fixat och medan barnen växer till sig kan jag klicka in på hemsidan qualitours.se och drömma mig bort. De specialiserar sig på golfresor och har många drömresmål att välja mellan. Jag skulle gärna åka till Skottland som ju är golfens hemland och också mycket vackert. Eller varför inte lyxa i Abu Dhabi?


Frankrike är ett av mina absoluta favoritländer så dit skulle jag gärna åka. Gillar man franska men vill ha lite mer exotisk touch på det hela rekommenderas Marocko. Jag och maken var där för ett antal år sedan och träffade då på en glad grupp golfare som skulle ut och njuta bland palmer och mandarinträd.

Qualitours erbjuder paketresor till sina destinationer. Det tycker jag är ett skönt alternativ. Man kan leta ihjäl sig på sajter som kan jämföra flygresor, hotell och recensionssajter men det är tidskrävande och sparar kanske inte jättemycket pengar. 

Titta in på Qualitours hemsida, särskilt ni som golfar, för sidan var väldigt inspirerande med fantastiskt vackra foton på alla spännande resmål. Vid en första titt såg priserna väldigt bra ut också. Bara att slå till på en underbar golfsommar!

1 kommentar:

  1. Hej och tack för en mycket bra artikel blir bokmärke och länk hit. http://novatravel.se/privatresor/golfresor

    SvaraRadera