söndag 9 november 2014

Beställ byggvaror på nätet när du ska renovera

Vi bor i ett gammalt hus från 40-talet som var ganska nedgånget när vi köpte det. Det hade renoverats, men troligen från 60-talet och framåt. Stilen passade inte direkt oss, en barnfamilj med modern smak. I köket var det snygga senapsgula plastplattor. Hallen hade i och för sig ett fint furugolv men det var väldigt slitet. Nedervåningens golv ska vi inte prata om. Vi har ägnat oss en hel del åt golvläggning och även golvinköp. 

Två saker har vi lärt oss: Det är värt att köpa ett kvalitetsgolv som oftast också är lätt att lägga och det är guld värt om man slipper hyra släp och frakta hem alla paket med golv själv. Det blir många paket, även till ett ganska litet rum.

Hos Consteel byggvaror kan man köpa Tarkettgolv, vilket jag bara har bra erfarenhet av, till riktigt bra priser jämfört med byggvaruhusen. Dessutom får man hela klabbet hemlevererat med Schenker, riktigt bra. Nästa gång vi lägger golv, för vi har några rum kvar att fixa, kommer jag att titta på Consteel. Det är precis samma fina märkesgolv som i fysiska butiker, men smidigare och billigare. Jag visste inte att detta fanns, annars hade jag garanterat handlat golv på nätet tidigare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar