onsdag 2 juli 2014

Vackra inredningsdetaljer från Nacka Byggnadsvård

När man går hemma mycket på semestern ser man allt som behöver göras i huset. Det är många saker jag skulle vilja göra men samtidigt känns det inte jättesmart att finrenovera när det är småbarn i huset. Golv, väggar och möbler blir rätt hårt åtgångna. Vi uppfostrar våra barn, men små olyckor händer lätt.

 Då och då kan man ändå unna sig någon fin ny detalj i huset. Om man letar efter speciella detaljer till huset kan man med fördel vända sig till Nacka Byggnadsvård som är specialister på byggnadsdelar till gamla hus. Jag hittade massor av fint på hemsidan.

Något jag verkligen önskar mig är bättre utomhusbelysning. Det kräver en elektriker som hjälper oss att dra ledningar men vi har ändå tänkt ta hit en elektriker för att fixa lite allt möjligt i huset. Om jag skulle få välja helt fritt så skulle jag gärna vilja ha en fin lyktstolpe. Det kommer från en gammal Astrid Lindgren-bok jag hade när jag var liten. Där fanns det så vackra illustrationer med skymningsbilder och just gammaldags lyktstolpar. Just en sådan gammaldags lyktstolpe har Nacka Byggnadsvård, här:

Bild lånad från Nacka Byggnadsvårds hemsida
Så vacker! Om ni går i renoveringstankar eller bara är sugna på att förnya lite smått så rekommenderar jag ett besök på hemsidan, det finns så otroligt mycket fint!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar