lördag 5 juli 2014

Shoppingsmart

Nu på sommaren blir det lite mer påfrestningar än vanligt för plånboken. Det behövs kanske nya sommarskor till barnen eller till dig själv. Kanske har badkläderna blivit för små eller så vill du motivera dig till mer träning genom att slå till på ett par sprillans nya löparskor?
 
Förutom kläder kan det gå en del pengar till fixande hemma. Måla om huset eller bara piffa upp ett rum. Nöjen som cafébesök, minigolf och annat kostar också pengar. Det är ju roligt att hitta på sommarnöjen men de måste passa in i ens budget.
 
Då kan det vara bra att veta att det finns ett nytt smart kort från en shoppingcommunity som heter Lyoness. Kortet är gratis och en mängd olika butiker, caféer och serviceföretag är anslutna. När man visar kortet i kassan får man pengar tillbaka. Man får också pengar tillbaka när man handlar i nätshoppar som är anslutna.
 
Jag tänker definitivt skaffa ett kort. Titta in du också, t.ex. på Lyoness mobilsida där man kan läsa mer om hur det fungerar och om vilka företag som är anslutna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar