tisdag 13 maj 2014

Drömkonferensen

Nyligen var jag på kurs med jobbet. Det ger alltid en extra energikick. Kursen var mycket bra sett till själva innehållet och föreläsarna. Men en del av behållningen med kursen är att få träffa de andra deltagarna, att få äta gott och få miljöombyte.

Även för det interna arbetet på företaget är miljöombyte nyttigt. Att få åka iväg på konferens, fokusera på en eller några få frågor, träffa kollegor i en annan miljö och kanske även uppleva något kul ihop. Ett ställe jag gärna skulle vilja åka på konferens till är Alviks Strand.

Området kring Alviks Strand är fantastiskt vackert. Varje gång jag åker förbi där med tunnelbanan blir jag sugen på att söka jobb på något av företagen som ligger där, bara för utsikten och omgivningarnas skull. Men som ett mellanting kan man ju ta sig dit på konferens.


Vacker trappa på Alviks Strand Konferens

Det ser ut att vara fina lokaler och ett bra utbud av mat och dryck. (Ja, mat och dryck är viktigt, det erkänner nog alla även om det såklart inte är huvudsyftet med konferensen, eller ?) Har man tur så får man också chansen att umgås med kollegorna på ett avslappnat sätt efter en lång givande arbetsdag. I Alviks Strand kan man åka RIB-båt, prova vin och choklad eller varför inte testa Poweryoga? Perfekt för en halvsportig småbarnsmamma ju! Ta en titt här:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar