torsdag 19 december 2013

Duracells Julsaga

En av de mysigaste sakerna på julafton, trots att jag nu troligen sett programmet över 30 gånger, är Kalle Ankas jul. Utan Kalle blir det ingen riktig julstämning. Nuförtiden brukar Kalle mest vara på i bakgrunden medan vi äter julmat. Men det är ändå en av de saker som får mig att känna att det faktiskt är julafton på riktigt. Barnen tycker också det är lite mysigt att titta, även om de troligen gör det mest för de vuxnas skull.

Jultomtens verkstad är ett av de bästa inslagen i Kalle Ankas Jul tycker jag och jag älskar leksaksmarschen. Genom batterikraft kan man få sina leksaker att röra sig på riktigt och det har Duracell tagit fasta på i den här charmiga hyllningen till Disneyklassikern Jultomtens verkstad.

Duracell har nyligen uppgraderat sina produkter så att batterierna har bättre prestanda och längre livslängd. Duracell har faktiskt längst hållbarhetstid av alla alkaliska batterier så att julglädjen ska räcka längre. Här nedan ses leksaksmarschen à la Duracell och självklart är även Duracellkaninen med i marschen till julklappssäcken.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar