söndag 13 oktober 2013

sponsrad video- ACO Kvinna


Det är roligt att träna med barn, att cykla, spela bollspel och vara ute i naturen oavsett väder. Men även om det inte vore roligt att träna så är det livsnödvändigt för en förälder, för det är fysiskt krävande för kroppen att hantera småttingar. Tunga lyft, sömnbrist och så lite hormoner på det hela.
 
En mamma på cykeltur kan behöva extra vitaminer

När man tränar, sover lite halvbra, äter lite halvbra och överhuvudtaget inte riktigt hinner ta hand om sig själv så är det bra med extra tillskott i form av vitaminer och mineraler. Särskilt vi kvinnor har svårt att få i oss tillräckligt av vitamin D, järn och folat genom det vi äter. Solljus har vi brist på i Sverige, vilket gör att vi även är dåliga på att bilda D-vitamin via huden. Järn är det lätt att få brist på som kvinna och folat är viktigt inte minst om man vill bli gravid.

ACO Vitamin & Mineral har vitaminer som passar just ens egna behov om man vill vara säker på att få i sig allt man behöver i vardagen. Jag har ätit ACO vitaminer under graviditeten och fortsätter med detta under amningen för att orka med mina tre busungar och ta hand om kroppen så att jag orkar sporta mer!


 

Detta är ett sponsrat inlägg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar